ACASĂ -
CONTACT

Despre noi

DESPRE NOI

Obiectivul nostru

Firma TEHNOPLUS INDUSTRY SRL a fost înființată în anul 2006 ca o firmă de comercializare a consumabilelor și instalațiilor destinate industriei alimentare.

Obiectivul principal al firmei noastre este de a satisface toate exigențele cerute de normele europene și de partenerii noștri. 

Clienții noștri sunt toate unitățile de producție din industria alimentară, fabrici de procesare carne, abatoare, ferme, fabricile de produse lactate, producători de băuturi alcoolice sau răcoritoare, etc.

Woman in blue apron producing cheese

Încercăm in permanență să fim la nivelul cerințelor impuse de furnizorii care ne-au ales să îi reprezentăm în România precum și la nivelul standardelor solicitate de clientii care ne-au ales în calitate de furnizori.

În afară de produsele comercializate oferim și asistență tehnică privind alegerea produselor optime pentru fiecare client în parte, precum și instruirea personalului utilizator. Realizăm sevice în garanție și post garanție pentru toate echipamentele furnizate.

woman working in a brewery

Istoria noastră

2002 –

Primul Departament Dr. Weigert

S-a înființat in cadrul firmei TEHNOPLUS SERVICE SRL – Departamentul Dr. Weigert care se ocupa cu importul și comercializarea detergenților și dezinfectanților produse de firma germană cu același nume. Produsele Dr. Weigert sunt grupate in două segmente: unul destinat industriei alimentare și cateringului iar cel de-al doilea domeniului medical și industriei cosmetice și farmaceutice.

2004 –

Extinderea Departamentului

Departamentul Dr.Weigert își extinde colaborarea cu alți furnizori ale căror produse erau destinate industriei alimentare diversificând gama de produse comercializate iar departamentul își schimbă numele în „Departament de Igiena și Procese de Filtrare”.

2005 – 

Evoluția impresionantă

Dezvoltarea acestui departament și cifra de afaceri realizată în 2005 au fost elementele hotărâtoare în desprinderea segmentului de industrie alimentară și astfel a apărut firma TEHNOPLUS INDUSTRY SRL.

2006 – 

Standarde noi

In anul 2006 a fost implementat standardul ISO 9001:2000 de catre TEHNOPLUS INDUSTRY și a fost certificat de compania DQS GmbH.

Locația noastră

Șos. Industriilor 56
bloc 1, etaj 2
sector 3
București, România

Program de luni-vineri de la 9:00-17:00

Copyright 2022 @ Tehnoplus Industry. All rights reserved.