Despre noi

Firma TEHNOPLUS INDUSTRY SRL a fost infiintata in anul 2006 ca o firma de comercializare a consumabilelor si instalatiilor destinate industriei alimentare. Obiectivul principal al firmei noastre este de a satisface toate exigentele cerute de normele europene si de partenerii nostri. Clientii nostri sunt toate unitatile de productie din industria alimentara, fabrici de procesare carne, abatoare, ferme, fabricile de produse lactate, producatori de bauturi alcoolice sau racoritoare, etc.

Aceasta firma a aparut firesc, ca o etapa in evolutia companiei Tehnoplus Service din cadrul careia s-a desprins - Departamentul de Igiena si Procese de Filtrare, formand TEHNOPLUS INDUSTRY SRL.

Suntem reprezentantii exclusivi in Romania ai unor producatori importanti din Germania, Anglia, Italia cum ar fi:

Dr. Weigert - Germania

Producator de detergenti si dezinfectanti pentru igienizarea instalatiilor, si suprafetelor, precum si aditivi pentru solutiile alcaline si acide utilizate in CIP. Aceste produse indeplinesc cele mai exigente cerinte ale Comunitatii Europene in ceea ce priveste protectia mediului, a instalatiilor si a personalului. Puten acoperi toata gama necesara activitatilor de curatenie si dezinfectie in domeniul industriei alimentare. In colaborare cu acest furnizor va putem oferi solutii complete pentru igienizarea fluxului tehnologic, inclusiv sisteme de dozare, masura si control a detergentilor si dezinfectantilor. Acestea sunt fundamentale in a obtine rezultate optime de curatare, cu costuri cat mai scazute.

Parker Domnick Hunter - UK

Sisteme performante pentru procese de filtrare, purificatoare de CO2, generatoare de N2, filtre pentru clarificarea, stabilizarea si sterilizarea lichidelor si gazelor pt.industria bauturilor si industria alimentara. Oferim toate produsele necesare tratarii aerului comprimat folosit in toate domeniile, deasemenea sistemele de filtrare pot fi regenerat complet, fiind 100% eficiente impotriva tuturor particulelor contaminante din aer.

BOGE - Germania

Producator de compresoare cu piston sau surub, cu ulei sau fara, de diferite dimensiuni: de la 0,4 la 1120 kW, 0,1 la 50 m³/min si de la 4 la 40 bari, utilizate in toate domeniile industriale, precum si statii de aer comprimat. La aceste produse compania noastra poate oferi instalare, intretinere, service, piese de schimb.

Kromo - Italia

Masini profesionale de spalat navete/cosuri utilizate in industrie, masini industriale de spalat vase, tavi si pahare, precum si echipamente pentru bar: mixere, blendere, storcatoare, masini de spart gheata.

Incercam in permanenta sa fim la nivelul cerintelor impuse de furnizorii care ne-au ales sa ii reprezentam in Romania precum si la nivelul standardelor solicitate de clientii care ne-au ales in calitate de furnizori.

In afara de produsele comercializate oferim si asistenta tehnica privind alegerea produselor optime pentru fiecare client in parte, precum si instruirea personalului utilizator. Realizam sevice in garantie si post garantie pentru toate echipamentele furnizate.

2002

Primul Departament Dr. Weigert

S-a infiintat in cadrul firmei TEHNOPLUS SERVICE SRL - Departamentul Dr. Weigert care se ocupa cu importul si comercializarea detergentilor si dezinfectantilor produse de firma germana cu acelasi nume. Produsele Dr.Weigert sunt grupate in doua segmente unul destinat industriei alimentare si cateringului iar cel de-al doilea domeniului medical si industriei cosmetice si farmaceutice.

2002
2004

Extinderea Departamentului

Departamentul Dr.Weigert isi extinde colaborarea cu alti furnizori ale caror produse erau destinate industriei alimentare diversificand gama de produse comercializate iar departamentul isi schimba numele in „Departament de Igiena si Procese de Filtrare”.

2004
2005

Evolutia impresionanta

Dezvoltarea acestui departament si cifra de afaceri realizata in 2005 au fost elementele hotaratoare in desprinderea segmentului de industrie alimentara si astfel a aparut firma TEHNOPLUS INDUSTRY SRL.

2005
2006

Standarde noi

In anul 2006 a fost implementat standardul ISO 9001:2000 de catre TEHNOPLUS INDUSTRY si a fost certificat de compania DQS GmbH.

2006
Chestionar satisfacție clienți